من تو یک از خبر گزاری ها خوندم که اف 14 جنگنده بمب افکنه!![]()
Aerocenter
ایروسنتر ™
.:: پايگاه علمي تخصصي هوانوردي و هوافضا ::.
با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.
من تو یک از خبر گزاری ها خوندم که اف 14 جنگنده بمب افکنه!![]()
قصه معراج شاهين راز بود ..... قصد او از زندگی پـرواز بود
لحظه پـايـان او آغــاز بـــود ..... مرگ او خودآخرين پرواز بود
برخيز كه دشمن به ديار آمده امروز ..... اي شير دلان وقت شكار آمده امروز
برخيز كه از دشمن آشفته بپرسيم ..... در خاك دليران به چه كارآمده امروز
Esmaiel_F4 (March 25th, 2013), عبدالاحد (March 25th, 2013)
تا حدودی بله. مدل D تامکت که فقط مورد استفاده ی نیروی دریایی ایالات متحده است دارای قابلیت حمله به مواضع زمینی و بر عهده گرفتن نقش جنگنده بمب افکن است و به Bomb Cat هم معروف است در جنگ دوم خلیج فارس از F-14 D بیشتر برای بمباران استفاده شد تا رهگیری جنگنده های عراقی
البته F-14 A که در اختیار ایران است از اول فاقد این قابلیت بودند. تا زمانی که شهید بابایی طرحی برای تبدیل F-14 به جنگنده بمب افکن ارائه دادند که آن زمان بدلیل نیازهای جنگ عملی نشد ولی حالا قرار است با تغییراتی به مدل F-14 AM ارتقا پیدا کنند و این قابلیت را بدست بیاورند.
این پست را هم مطالعه بفرمایید.
IRIAF F-4 Phantom
Phantom Phor EVER
benkoochooloo (March 25th, 2013), reza_forouhi (March 25th, 2013)
قصه معراج شاهين راز بود ..... قصد او از زندگی پـرواز بود
لحظه پـايـان او آغــاز بـــود ..... مرگ او خودآخرين پرواز بود
برخيز كه دشمن به ديار آمده امروز ..... اي شير دلان وقت شكار آمده امروز
برخيز كه از دشمن آشفته بپرسيم ..... در خاك دليران به چه كارآمده امروز
Esmaiel_F4 (March 26th, 2013)
پس تکلیف f-14b چی شد!!!!
تا اونجایی که من میدونم f-14 b که به bomb cat معروفه نقش جنگنده بمب افکن داره و f-14 d که به super tomcat معروفه یه رهگیره![]()
capt.saffari (March 27th, 2013), Esmaiel_F4 (March 26th, 2013)
تنها مدل های عملیاتی تامکت A و D هستند و هر دو توانایی رهگیری هم دارند و هر دو هم توانایی بمباران و حمله به اهداف زمینی را دارند ولی در مدل A از توانایی دوم استفاده نشد و حتی در آموزش های خلبانان هم گنجانده نشد
گفتم شاید به درد بخور باشه هم اینکه copy right رعایت شده باشهاین پسته توضیحی نداده بود فقط عکس بود ها...![]()
?????? ???? Esmaiel_F4 : March 26th, 2013 ?? ???? 13:48:32
IRIAF F-4 Phantom
Phantom Phor EVER
reza_forouhi (March 27th, 2013)
یعنی یه دونه عکسم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
????? ???? ?? (Bookmarks)