درود...
متور های توپولف 204 ماهان ساخت رولزرویس انگلستان بودندو از نوع RR RB211-535E4B
Aerocenter
ایروسنتر ™
.:: پايگاه علمي تخصصي هوانوردي و هوافضا ::.
با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.
درود...
متور های توپولف 204 ماهان ساخت رولزرویس انگلستان بودندو از نوع RR RB211-535E4B
mamad pilot123 (September 10th, 2013)
من انگار سوار این هواپیما شدم!!!!!!!!
البته فکر میکردم757هست!!!!!
اخه اون موقع سرمون تو این چزا نبود و بعد چند سال که عکس757 دیدم مطمئن بودم خودشه!
B727 (September 29th, 2013)
11 بهمن 88 میخواستم برم تایلند و قتی هواپیما در حال سافر گیری بود یکی از همین نا رو دیدم البته اون موقع نمی دوستم چیه حال که عکس شو دیدم متوجه شدم
اگر نمونه های اصلاح شده این تایپ وارد شده بود ,امروز شاهد جولان MDهای فرسوده در ایران نبودیم![]()
متاسفانه یک بدی که در بین تایپ های روسی قرار دارد این است که مهندسین این تایپ (روس ها) و سازندگان آن بسیاری از مسائل فنی و تخصصی هواپیما را به ایرلاین های دارای این پرنده ها آموزش نداده و یکسری اطلاعات فنی را در اختیار خود نگه می دارند . بدین شکل استفاده از این تایپ در آن ایرلاین (غیر روسی) بسیار سخت می شود. نمونش در tu204 های ماهان وtu154 های سایر ایرلاین ها بسیار مشخص بود
B727 (September 29th, 2013), Esmaiel_F4 (September 28th, 2013), pakradm (September 28th, 2013), سينا حمزانلويي (September 28th, 2013)
برای زمان خوش توپولف 204 هواپیمای خوبی بود با این حال وجود هواپیمای باریک پیکر بزرگ در ماهان احساس میشد و ماهان به دنبال ایرباس321 و بویینگ 752 است .
????? ???? ?? (Bookmarks)