برترین مطلب این هفته ی سایت

رونمايي از نسخه جديد ايروسنتر

با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.

???? 2 ?? 2 ???????? 12
????? ?????: ?? 11 ?? 14 ?? 14
dqw
  1. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    4_ کلاس پذیرایی مسافران اقتصادی یا اکونومی کلاس
    این کلاس پذیرایی متداول تمامی ایرلاین ها می باشد.
    پذیرایی در این کلاس به صورت پری ست بوده و فاصله صندلی ها 32 پیچ و حتی کمتر نیز می باشد.
    ایر لاین های داخلی معمولا از این کلاس برای پذیرایی استفاده می کنند.
    آسمان زیباست....
    #11 ارسال شده در تاريخ July 7th, 2011 در ساعت 17:54:49

  2. The Following 9 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Amiralikarimi (July 8th, 2011), Dream Bird (December 14th, 2011), IR Blue SKY (July 7th, 2011), Mercury (April 29th, 2012), mona (December 15th, 2011), pejmanmhatc (July 10th, 2011), PILOTSAEED (August 8th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011), سجیل (July 8th, 2011)

  3. Hesam7e7 ?????? ??
    Hesam7e7

    کارشناس هوانوردی
    January 2008
    Tehran
    1,140
    تعداد تشکر : 3,041
    Thanked 4,631 Times in 891 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 5

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    ??? ??? ????? ???? ???? hbagheri ????? ??? ??
    چگونگی ارایه سرویس ها :
    1_ ارایه سرویس به صورت پری ست :سرویس از قبل آماده شده توسط کترینگ
    2_ ارایه سرویس به صورت سرویس کارت :سرویس به صورت منو
    کلاس های پذیرایی بین الملل:
    1_ رویال کلاس(r/c)
    2_ فرست کلاس(f/c)
    3_ بیزینس کلاس(b/c)
    4_ اکونومی کلاس(y/c)
    البته 2 مورد اول در کشور ما مجود نیست
    #12 ارسال شده در تاريخ July 8th, 2011 در ساعت 17:04:41

  4. The Following 6 Users Say Thank You to Hesam7e7 For This Useful Post:

    amir2013 (March 14th, 2013), Amiralikarimi (July 8th, 2011), IR Blue SKY (July 13th, 2011), mona (December 15th, 2011), PILOTSAEED (August 8th, 2011), سجیل (July 8th, 2011)

  5. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    hesam 7e7 عزیز ما فقط امیدواریم که همه موارد در کشور ما باشه
    آسمان زیباست....
    #13 ارسال شده در تاريخ July 13th, 2011 در ساعت 20:03:34

  6. The Following 5 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Dream Bird (December 14th, 2011), IR Blue SKY (July 13th, 2011), Mercury (April 29th, 2012), mona (December 15th, 2011), PILOTSAEED (August 8th, 2011)

  7. Dream Bird ?????? ??
    Dream Bird

    مدیر انجمن هواپیماهای غیر نظامی
    September 2008
    آسمان ایران
    1,138
    تعداد تشکر : 16,019
    Thanked 6,540 Times in 1,185 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 2

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    من یه سوال دارم . آیا قبل از پرواز هم پذیرایی میتواند شروع شود ؟
    یه زمانی که با فوکر ایران ایر از تهران عازم اصفهان بودیم ، با اینکه مدت پرواز 25 دقیقه بود ، کمی بعد از خرش هواپیما و شروع تاکسی کردن ، مهمانداران شروع به توزیع غذا نمودند . آیا اینکار استاندارد است ؟ چون چند دقیقه بعد هم تیک آف انجام میشد .

    #14 ارسال شده در تاريخ December 14th, 2011 در ساعت 20:35:18

  8. The Following User Says Thank You to Dream Bird For This Useful Post:

    mona (December 15th, 2011)

???? 2 ?? 2 ???????? 12

????? ????? ??? ?????

???? ??? ????? ? ??????

  • ??? ????????? ????? ????? ????? ????
  • ??? ????? ????? ???? ?? ??????
  • ??? ????????? ???? ????? ????.
  • ??? ????????? ??? ??? ??? ?? ?????? ????
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0