جهت جلوگیری از پراکندگی مطالب و عدم بهم ریختگی نظم تالار در این تاپیک دوستان گرامی لطفا سوالات پزشکی پیرامون رشته خلبانی رو مطرح کنند. و دوستانی که توانایی پاسخ گفتن دارند لطفا همکاری کنند.
????? ???? ???? ???
جهت جلوگیری از پراکندگی مطالب و عدم بهم ریختگی نظم تالار در این تاپیک دوستان گرامی لطفا سوالات پزشکی پیرامون رشته خلبانی رو مطرح کنند. و دوستانی که توانایی پاسخ گفتن دارند لطفا همکاری کنند.
خی اولین سوال رو من میپرسم...
اگر من یه بار رفتم تست مدیکال رد شدم میتونم باز هم شرکت کنم؟
میشه بدونم تو کدوم بخش از تست رد شدین؟??? ???:
????? ???? ???? pooyan
چه مشکلی داشتید؟
نه..نه..اشتباه متوجه شدید...من تست ندادم...اخه هنوز سنم نمیرسه.
منظورم اینه که:
مثلا من میرم تست میدم... فکر کنم یکی از موارد تیز چشمیه...مقلا به دلایلی مثل استرس این بخش رو رد میشم.حالا دوباره میتونم برم تست بدم؟
والا تا اونجایی که من میدونم، کسی بابت استرس چشاش ضعیف نشدن تا حالا، مگر اینکه اکسی چیزی زده باشه که بجای E حروف های دیگه ببینه.(من معمولا وقتی استرس میگیرتم کلیه هام و مصثانم فعالیتشون دو چندان میشه!!)
دقیقا نمیدونم،اینو باید بپرسم که اگه رد شدین میتونید دوباره تست بدین یا نه! ولی فکر نمیکنم،شما اگه مشکل جدی داشته باشی باید بیخیالش بشی.اینجا یه مطلبی رو درپاییین بنویسم که شاید واسه همه شما جالب باشه.
در کل معاینات پزشکی به این صورت هست:
معاینات پزشکی:
تست پزشکي در بخش هواپيماهاي غير نظامي (Civil) شامل 2 گواهينامه کلاس 1 و کلاس 2 مي باشد.
گواهينامه کلاس 2 براي :
1- دانشجويان PPL و خلبانان داراي گواهينامه PPL
2- مهندس پرواز و ناوبر
گواهينامه کلاس 1 براي دانشجويان CPL و IR و خلبانان داراي گواهينامه CPL و IR .
درگواهينامه تست پزشکي کلاس 2 شرايط کمي ساده تر مي باشد.
ولي بطور کلي آزمايشات کامل خون و ادرار ، نوار قلب ، نوار مغز ، اکو کارديو گرافي قلب ، هولتر مانيتورينگ ( در صورت لزوم) ، تست چشم ( شامل ديد دور و ديد ميانه و ديد نزديک ، عمق ديد ، تست رنگ ، و تست چشم با دستگاه ) ، نوار گوش يا اديومتري ( شنيدن فرکانسهاي 125 و 250 و 500 و 1000و 2000 و 3000 و 4000 و 8000 هرتز براي هردوگوش در مدت زمان خاص) ، عکس ازريه ها وسينوسها و نوار ريه ، عکس از فک و دندانها و معاينه دندان ، تست HIV و معاينه کامل بدن و انجام فشارخون .
تست هوش همان تست هوشي است که براي يک فرد بالغ و داراي مدرک ديپلم در آزمونهاي ورودي ارگانها برگزار مي شود و منابع آن
کتابهاي تست هوش موجود در کتاب فروشي هاست.
تست روانپزشکي نيز بسيار ساده است تا سلامت رواني شما را تاييد کنند.
حداقل قد مورد نیاز برای خلبانی نیز 165 سانتی متر می باشد.
بعد از گذراندن تمامی معاینات پزشکی در صورت قبولی کارت AMC به شما داده می شود که نشان دهنده ی سلامت کامل شماست و شما مجاز به شرکت در کلاس های خلبانی هستید.
● باورهای غلط
حتما شما هم شنیدهاید كه كسانی كه عینك دارند نمیتوانند وارد حرفه خلبانی شوند و یا داشتن دندانهای پر شده با مواد ترمیمی دندانپزشكی در دهان، شانس شما را برای پذیرش در آزمونهای خلبانی از بین میبرد ولی این شرطها امروزه در دنیای پرواز و خلبانی معنایی ندارند. این قوانین و شروط به سالها پیش از این باز میگردد كه امكانات و وسایل و تجهیزات هدایت هواپیماها بسیار ابتداییتر از امروز بود. این روزها، شماره عینك و آستیگمات بودن چشم در آموزش خلبانی مشكلی ایجاد نمیكند. از سوی دیگر، گر چه سلامت و بهداشت دهان از نظر خود خلبان حائز اهمیت است ولی دندانهای پر شده مشكلی در پرواز ایجاد نمیكند ولی به هر حال آزمونهای قد و وزن بر قوت خود باقی است. اندازه قد خلبانان نباید از مقدار مشخصی كمتر باشد و وزنشان نیز نباید از مقدار متناسب با قدشان بالاتر برود. البته به نظر میرسد سختگیریهای ارزیابی سلامت خلبانان نظامی بیش از سایر انواع خلبانان باشد چرا كه شرایط كاری این خلبانان بسیار دشوارتر است و آنها مجبورند در شرایطی تحت فشار و استرس، بر اوضاع تسلط كامل داشته و بتوانند ماموریتهای شغلی خود را به خوبی به انجام برسانند.
خلبانان نظامی معمولا بیش از سایر خلبانان در خطر آسیبهای شغلی حین پرواز هستند. این هواپیماها معمولا سرعت و شتاب زیادی دارند كه همین شتاب زیاد در مانورهای عملیاتی، بیشتر آنها را تهدید میكند.
اگر میزان شتاب وارد شده در حین پرواز بر بدن این خلبانان بیش از حد متعادل باشد، دچار خونریزی داخل جمجمه، اختلال عملكرد قلب خواهند شد و یا دستگاه تنفسی آنها دچار اختلال خواهد شد.
حالا من میخواستم یه دلیلی بیارم که بگم اگر مشکل جدی نباشه...
فکر کنم مهمترین بخش مدیکال نوار قلب باشه...درسته؟
تقریبا بله، معمولا بیترین مشکلات مربوط به افتادگی دریچه میرال قلب هست که اکثراً نمیدونند و رد میشن.این مشکل هم مادرزادی هست و نمیشه کاریش کرد.!??? ???:
????? ???? ???? pooyan
حداقل قد واسه خلبان شدن 165 می باشید!!!!!!!!!!!!
ولی من این را رد میکنم(لول))))))))))))))))))))
اگر خبر داشته باشید که کوتاه ترین خلبان جهان شخصی است از کشور امارات(دبی) با قدی 140 cm و در كتاب گینیس ثبت شده.اتفاقا همین چند روز پیش تو تی وی نشونش دادن.می گفت که خیلی به خلبانی علاقه داشته و خیلی اطلاعاتی در مورد هواپیما جمع اوری کرده بوده خلاصه وقتی که میره واسه ثبت نام در یکی از مدارس اموزش هواپیمایی" زود ردش میکنن ولی اون به مسئول ثبت نام گفت که اگر میشه فقط به من چند دقیقه ای وقت بدید.وقتی که بهش وقت میدن بهشون میگه که هر سوالی در مورد هواپیما میخواهید بپرسید!!!!!!لول اوناا ازش میپرسن يارو همشونو جواب میده((مثل بلبل)) بعد بهشون میگه قد مهم نیست عقل مهم هست!!!!
البته یک سری مشکلاتی هم داشته مثلا وقتی مینشسته پشت فرمون هواپیما بالشت میزاشته زیرش .وو.و.و
اول تشكر ميكنم به خاطر اين مطلب و پاسخگويي شما دوست و همكار عزيز چون من چندبار خواستم به كلينيك شهرداري تو فلكه دوم صادقيه برم و كاملا مطلع بشم از اين موضوع،اما وقت نشد.گويا تست مديكال خلباني آنجا انجام ميشه و حالا همينجا ميپرسم من قدم 191 هست با وزن 97 كيلو.عينكي هستم يك چشمم
5/1 و ديگري 25/1 اولي دور رو مشكل داره و دومي آستيگمات هست.سن هم 25 من مشكلي ندارم واسه خلبان شدن؟البته استاد عرب كه خدمتشون بودم و ظاهر منو ديدن كاملا موافق بودن تنها اشكال نداشتن پايان خدمت بود.حالا نظر شما چي هست؟
برای خلبانی سن مهم نیست...عشق مهمه.
درباره چشمتان هم میتونید با شماره 44665875 و يا 66025342 قسمت پزشکي استاندارد تماس بگیرید.
فکر میکنم یک نوع عمل چشم باشد که مورد موافقت CAO باشد.