بزرگترین مرکز علمی تخصصی هوافضا و هوانوردی ایران
50 ارسال اخر انجمن
چگونه وارد شدن به رشته مهمانداری                    تصویری از کمک خلبان خانم در ارباس 300 ماهان ایر                    قرار پروازي Iran Air virtual airline                    تبریک به مهمانداران جدید ماهان                    هواپیمای اختصاصی مقامات امریکا و کانادا                    100 دانشگاه برتر جهان                    نوسازی تجهيزات کهنه نظامی روسيه؛ موفقيت ماموريت اهود باراک در مسکو                    بشتابید!!!! کتابخانه ی الکترونیکی aerocenter!!!!!بشتابید                    هواپیما های ساخت اسرائیل                    شبيه ساز مديريت ايرلاين                    جنگنده مورد علاقه شما در نهاجا                    حوادث هما                    دانلود بسته ی الحاقی //Zinterek Ultimate Night Environment X                    گالری تصاویر بخش هوا دریا نیروی دریایی                    روسيه و رژيم اسراييل موافقت نامه همكاري نظامي امضا كردند                    سر فصل های آموزشی پرواز های زیر سولوای                    .::گالری فیلم های مرتبط به هوانوردی::.                    چک لیست pa-28                    چه خبر از صندلي داغ؟                    ماشین ها در فرودگاه                    سفر به فضا با فضاپیمای دست‌ساز                    گالری تصاویر هواپیمایی ایران ایر                    میکرو پهپاد                    ویتامین b52 با طعم ناپالم                    درخواست : fsx,3D panell for a300                    عملیاتهای نیروی هوایی ايران                    9 کشته در سقوط هواپیمایی در نیوزیلند                    Fspassenger X كرك شده 100% تست شده توسط خودم                    یک کشته و 38 مجروح در نمایش هوایی در آلمان                    پرنده بزرگ مغلوب جدال با ايرباس هما شد                    افتتاح 8 پروژه عمرانی در فرودگاه مشهد                    سقوط يك فروند هواپيما در جاماييكا                    عكس و خبر                    سیستم auto pilot و تمامی دستگاه های مرتبط با آن/ تمامی موارد                    مراحل عملی طراحی یک هواپیمای بدون سرنشین                    میزان ساعات پرواز و حداقل سن خلبان هواپیمای مسافربری                    نیروی هوایی ارتش دو فروند 747 حاوی کمک های امدادی به پاکستان اعزام کرد                    سکانس افزایش قیمت بلیت هواپیما کلید خورد                    برج مراقبت و تكنیكال بلاك فرودگاه تبریز 16 آذر افتتاح می شود                    ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه قشم افتتاح شد                    از این پس، ایرآسیا فقط از هواپیماهای ایرباس استفاده می كند                    در مسیرهایی كه از هواپیماهای نسل روسی استفاده می‌شود سفرهای هوایی مشتری ندارد                    Su-T50 جنگنده ای برای آینده                    عوامل موثر بر میزان سوخت مصرفی هواپیما                    ساخت سامانه‌هاي پدافند هوايي بومي با برد بلند در آينده نزديك                    جزئيات سفر بازرسان Safa / امنيت پروازهاي ايران ایر به اروپا تائيد شد                    روسيه ده فروند هواپيماي مسافري سوپر جت به آمريکا مي فروشد                    پایه حقوقی نیروهای جدید الاستخدام مراقبت پرواز ؟                    هواپیمای Air Force One مخصوص رئیس جمهور آمریکا                    خطر پرواز در آسیا و جهان چه قدر است؟

بزرگترين انجمن هوافضا و هوانوردي ایران Aerocenter.ir > شبیه ساز پرواز > شبيه ساز پرواز و پيرامون آن > پرسش و پاسخ پيرامون شيبه ساز پرواز > پرسش و پاسخ شيبه ساز پرواز سری X

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
پاسخ : درخواست Product Key Microsoft Flight Simulator X
قدیمی July 9th, 2010, 20:39   #25
hatef
هوانورد عادی - سرباز یکم

تشکرهای ایشان : 1
از ایشان 2 بار تشکر شده در 2 پست

hatef is an unknown quantity at this point

پیش فرض پاسخ : درخواست Product Key Microsoft Flight Simulator X

سلام دوستان
خسته نباشید
من بازیه flight simulator x رو دو سالی هست که گرفتم اما product key اون رو متاسفانه ندارم و مدت هاست که دنبال اون میگردم ، از دوستان خواهش میکنم اگر این کد رو دارند محبت کنند برای بنده هم ارسال کنند.
با سپاس فراوان از لطف شما
hatef آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی July 14th, 2010, 11:17   #26
کارمند
هوانورد عادی - سرباز صفر

تشکرهای ایشان : 0
از ایشان 0 بار تشکر شده در 0 پست

کارمند is an unknown quantity at this point

سلام
ضمن تشکر از زحمات کلیه دوستان در صورت امکان شماره سریال را به من هم بدهید چون خیلی حال گیری هست وسط بازی میاد بیرون
متشکرم
کارمند آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی July 14th, 2010, 19:24   #27
Eshghe Parvaz
معاون سایت

Eshghe Parvaz آواتار ها

تشکرهای ایشان : 6,244
از ایشان 3,397 بار تشکر شده در 793 پست

Eshghe Parvaz is on a distinguished road

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatef نمایش پست ها
سلام دوستان
خسته نباشید
من بازیه flight simulator x رو دو سالی هست که گرفتم اما product key اون رو متاسفانه ندارم و مدت هاست که دنبال اون میگردم ، از دوستان خواهش میکنم اگر این کد رو دارند محبت کنند برای بنده هم ارسال کنند.
با سپاس فراوان از لطف شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارمند نمایش پست ها
سلام
ضمن تشکر از زحمات کلیه دوستان در صورت امکان شماره سریال را به من هم بدهید چون خیلی حال گیری هست وسط بازی میاد بیرون
متشکرم
سلام ، براي هر دو دوست گرامي ارسال شد .

ضمناً بازي شبيه ساز پرواز !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید. برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید...]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید. برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید...]

اللهم رب شهر رمضان...

Eshghe Parvaz آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
قدیمی July 15th, 2010, 18:02   #28
کارمند
هوانورد عادی - سرباز صفر

تشکرهای ایشان : 0
از ایشان 0 بار تشکر شده در 0 پست

کارمند is an unknown quantity at this point

نقل قول:
نوشته اصلی توسط eshghe parvaz نمایش پست ها
سلام ، براي هر دو دوست گرامي ارسال شد .

ضمناً بازي شبيه ساز پرواز !
باسلام
ضمن عرض تبریک فرا رسیدن ماه پر برکت شعبان و اعیاد شعبانیه به عرض می رساند که کد ارسال کار نکرد و ارور داد اگه کد دیگه ای هست بفرستید ممنون می شوم
کارمند آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ : راهنمايي درباره ى نصب fsx:sdk
قدیمی July 17th, 2010, 21:03   #29
Francis
هوانورد عادی - گروهبان سوم

Francis آواتار ها

تشکرهای ایشان : 48
از ایشان 54 بار تشکر شده در 21 پست

حالت فعلی من :

Francis is an unknown quantity at this point

Post پاسخ : راهنمايي درباره ى نصب fsx:sdk

سلام می بخشید من تازه واردم . زیادی هم تو پرواز ماهر نیستم و اطلاعاتم هم درباره ی FSX محدود است ، لطفا اگر امکانش هست سریال نامبر Mircrosoft Flight Simoulator X : Accleration رو برام تو پیام خصوصی بفرستید چون اگر نداشته باشمش نمی تونم اکتیوش کنم و بعد هر 15-20 دقیقهمی گه اکتیوش کن و اگه نکنی از بازی خارج می شه .
Francis آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ : راهنمايي درباره ى نصب fsx:sdk
قدیمی July 17th, 2010, 23:04   #30
Eshghe Parvaz
معاون سایت

Eshghe Parvaz آواتار ها

تشکرهای ایشان : 6,244
از ایشان 3,397 بار تشکر شده در 793 پست

Eshghe Parvaz is on a distinguished road

پیش فرض پاسخ : راهنمايي درباره ى نصب fsx:sdk

نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارمند نمایش پست ها
باسلام
ضمن عرض تبریک فرا رسیدن ماه پر برکت شعبان و اعیاد شعبانیه به عرض می رساند که کد ارسال کار نکرد و ارور داد اگه کد دیگه ای هست بفرستید ممنون می شوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Francis نمایش پست ها
سلام می بخشید من تازه واردم . زیادی هم تو پرواز ماهر نیستم و اطلاعاتم هم درباره ی FSX محدود است ، لطفا اگر امکانش هست سریال نامبر Mircrosoft Flight Simoulator X : Accleration رو برام تو پیام خصوصی بفرستید چون اگر نداشته باشمش نمی تونم اکتیوش کنم و بعد هر 15-20 دقیقهمی گه اکتیوش کن و اگه نکنی از بازی خارج می شه .

سلام ، براي دوستان ارسال شد . لطفاً در رجيستر كردن برنامه دقت نماييد .

اللهم رب شهر رمضان...

Eshghe Parvaz آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
قدیمی August 21st, 2010, 18:02   #31
soheilmohammad
هوانورد عادی - سرباز یکم

soheilmohammad آواتار ها

تشکرهای ایشان : 1
از ایشان 28 بار تشکر شده در 5 پست

soheilmohammad is an unknown quantity at this point

سلام دوستان عزیز ......

منم fsx خریدم و به خاطر سریال 2 بار عوض کردم اما ظاهرا باید از تو اینترنت پیدا کرد .....

ممنون میشم کمکم کنید .......

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
flight, key, microsoft, product, Simulator, فرودگاه, نرم افزار, هواپيما, پرواز, انجمن, درخواست, سوال, شبيه ساز, شبیه ساز

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش