تشکرهای ایشان : 1
از ایشان 2 بار تشکر شده در 2 پست
پاسخ : درخواست Product Key Microsoft Flight Simulator X
سلام دوستان
خسته نباشید
من بازیه flight simulator x رو دو سالی هست که گرفتم اما product key اون رو متاسفانه ندارم و مدت هاست که دنبال اون میگردم ، از دوستان خواهش میکنم اگر این کد رو دارند محبت کنند برای بنده هم ارسال کنند.
با سپاس فراوان از لطف شما
تشکرهای ایشان : 6,244
از ایشان 3,397 بار تشکر شده در 793 پست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatef
سلام دوستان
خسته نباشید
من بازیه flight simulator x رو دو سالی هست که گرفتم اما product key اون رو متاسفانه ندارم و مدت هاست که دنبال اون میگردم ، از دوستان خواهش میکنم اگر این کد رو دارند محبت کنند برای بنده هم ارسال کنند.
با سپاس فراوان از لطف شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارمند
سلام
ضمن تشکر از زحمات کلیه دوستان در صورت امکان شماره سریال را به من هم بدهید چون خیلی حال گیری هست وسط بازی میاد بیرون
متشکرم
تشکرهای ایشان : 0
از ایشان 0 بار تشکر شده در 0 پست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eshghe parvaz
سلام ، براي هر دو دوست گرامي ارسال شد .
ضمناً بازي شبيه ساز پرواز !
باسلام
ضمن عرض تبریک فرا رسیدن ماه پر برکت شعبان و اعیاد شعبانیه به عرض می رساند که کد ارسال کار نکرد و ارور داد اگه کد دیگه ای هست بفرستید ممنون می شوم
تشکرهای ایشان : 48
از ایشان 54 بار تشکر شده در 21 پست
حالت فعلی من :
پاسخ : راهنمايي درباره ى نصب fsx:sdk
سلام می بخشید من تازه واردم . زیادی هم تو پرواز ماهر نیستم و اطلاعاتم هم درباره ی FSX محدود است ، لطفا اگر امکانش هست سریال نامبر Mircrosoft Flight Simoulator X : Accleration رو برام تو پیام خصوصی بفرستید چون اگر نداشته باشمش نمی تونم اکتیوش کنم و بعد هر 15-20 دقیقهمی گه اکتیوش کن و اگه نکنی از بازی خارج می شه .
تشکرهای ایشان : 6,244
از ایشان 3,397 بار تشکر شده در 793 پست
پاسخ : راهنمايي درباره ى نصب fsx:sdk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارمند
باسلام
ضمن عرض تبریک فرا رسیدن ماه پر برکت شعبان و اعیاد شعبانیه به عرض می رساند که کد ارسال کار نکرد و ارور داد اگه کد دیگه ای هست بفرستید ممنون می شوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Francis
سلام می بخشید من تازه واردم . زیادی هم تو پرواز ماهر نیستم و اطلاعاتم هم درباره ی FSX محدود است ، لطفا اگر امکانش هست سریال نامبر Mircrosoft Flight Simoulator X : Accleration رو برام تو پیام خصوصی بفرستید چون اگر نداشته باشمش نمی تونم اکتیوش کنم و بعد هر 15-20 دقیقهمی گه اکتیوش کن و اگه نکنی از بازی خارج می شه .
سلام ، براي دوستان ارسال شد . لطفاً در رجيستر كردن برنامه دقت نماييد .