برترین مطلب این هفته ی سایت

رونمايي از نسخه جديد ايروسنتر

با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.

????? ?????: ?? 1 ?? 1 ?? 1
dqw
  1. mona ?????? ??
    mona

    هوانورد ارشد- مدير سابق
    September 2009
    Iran
    985
    تعداد تشکر : 13,048
    Thanked 4,746 Times in 981 Posts

    ??? ??? دلیل خوشمزه نبودن غذاها در هواپیما

    گروهی از دانشمندان انگلیسی و هلندی در بررسیهای خود نشان دادند که چرا غذاهایی که در هواپیما عرضه می شوند خوش طعم به نظر نمی رسند.

    محققان هلندی و انگلیسی به سرپرستی "اندی وودز" از دانشگاه منچستر دریافتند که سکوت مطلق و یا یک موسیقی ملائم با صدای بسیار پایین به طور مثبتی مغز را تحریک می کنند و موجب می شوند طعم غذاها بیشتر درک شوند. در حالی که صداهای ناخوشایند و یا بسیار بلند موجب می شوند که غذاها بی مزه به نظر برسند.



    این پژوهشگران به منظور دستیابی به این نتایج، چشم 48 داوطلب را بستند. به این ترتیب شرکت کنندگان نمی توانستند غذاهایی را که به آنها عرضه می شد ببینند.



    در حالی که داوطلبان مشغول خوردن غذاها بودند از بلندگو موسیقی پخش شد که بلندی آنها از صفر دسی بل تا چندین دسی بل تغییر می کردند. سپس از این افراد خواسته شد که در خصوص سطح درک خود از طعم غذا و ارتباط آن با میزان بلندی صدا توضیح دهند.



    پاسخهای ارائه شده بسیار جالب بود به طوری که با افزایش صدا، غده های چشایی سطح زبان به سختی می توانستند شیرینی و یا شوری غذا را تشخیص دهند. همچنین زمانی که سطح بلندی صدا تغییر می کرد تمایل به خوردن غذا تغییر می کرد. به این ترتیب دانشمندان نتیجه گرفتند که محیط ایده آل برای خوردن ناهار و شام باید با حداکثر سکوت و یا ملودیهای ملایم با صدای کم همراه باشد.



    براساس گزارش دیسکاور مگزین، این تحقیقات می تواند در این خصوص نیز توضیح دهد که چرا سینی های غذا که در هواپیماها عرضه می شوند هرگز مورد علاقه مسافران قرار نمی گیرند و همیشه مسافران از کیفیت غذاها ابراز نارضایتی می کنند.



    به گفته این محققان، تنها کیفیت پایین، علت نارضایتی مسافران از طعم غذاهای پروازها نیست بلکه این نارضایتی به میزان زیادی به زیرصدای ناخوشایند دستگاههای کنترل فشار هوا وابسته است که در طول پرواز به طور مداوم شنیده می شود.



    این محققان به شرکتهای هواپیمایی پیشنهاد دادند که برای افزایش میزان رضایتمندی مسافران از طعم غذاهای با کیفیت بالا هنگام صرف غذا هدفنهایی برای پخش موسیقی در اختیار مسافران خود قرار دهند.
    خدایا! زندگی از این زیباتر و بهتر دیگه نمی شه.
    شکر شکر شکر


    #1 ارسال شده در تاريخ October 21st, 2010 در ساعت 13:44:25

  2. The Following 9 Users Say Thank You to mona For This Useful Post:

    Ali Pilot (October 22nd, 2010), Amiralikarimi (October 21st, 2010), Henrik (October 23rd, 2010), Mahan (October 21st, 2010), Mohammad Tomcat (October 23rd, 2010), Mr.Hoseini (October 21st, 2010), number1 (October 21st, 2010), persian_astro (October 22nd, 2010), سجیل (October 23rd, 2010)

???? ??? ????? ? ??????

  • ??? ????????? ????? ????? ????? ????
  • ??? ????? ????? ???? ?? ??????
  • ??? ????????? ???? ????? ????.
  • ??? ????????? ??? ??? ??? ?? ?????? ????
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0