برترین مطلب این هفته ی سایت

رونمايي از نسخه جديد ايروسنتر

با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.

???? 1 ?? 2 12 ??????????
????? ?????: ?? 1 ?? 10 ?? 14
dqw
  1. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    اصول برنامه ریزی سرویس های پذیرایی مسافران در واحد برنامه نویسی (کترینگ):
    1_ دریافت برنامه های فصلی پروازها
    2_ دریافت برنامه های روزانه انجام پرواز ها
    3_ تنظیم و تدوین سرویس پروازها
    4_ تعیین استاندارد های خواربار و غیره
    5_ تنظیم و ترسیم دیگرام gally هواپیماها بر اساس سرویس ها
    6_ تنظیم اطلاعی های مربوط به ارایه سرویس ها و ابلاغ به واحد ها
    7_ تدوین دستورالعمل تهیه و تحویل و چگونگی روش تولید و اجرا

    عوامل موثر در تنظیم برنامه های پروازی:
    1_ نوع هواپیما
    2_ مسیر پرواز
    3_ زمان خروج پرواز
    4_ زمان ورود پرواز
    5_ نوع مسافر
    6_ امکانات هواپیما


    ادامه دارد.....




    آسمان زیباست....
    #1 ارسال شده در تاريخ July 3rd, 2011 در ساعت 17:06:58

  2. The Following 9 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Amiralikarimi (July 3rd, 2011), blackhawk (July 3rd, 2011), Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), Hesam7e7 (July 3rd, 2011), IR Blue SKY (July 3rd, 2011), Mercury (April 29th, 2012), SKY MAN (July 3rd, 2011), W mahan 5 (July 3rd, 2011), سجیل (July 3rd, 2011)

  3. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    غذاهای مخصوص:
    1_ غذای رژیمی
    2_ غذاهای مربوط به مذاهب مختلف
    3_ غذای گیاهخواری
    4_ غذای کودکان

    1_ غذاهای رژیمی
    الف)دیابت: افراد مبتلا به دیابت و افرادی که نسبت به جذب قند مشکل دارند.
    ب)کم چربی و کم کلسترول : بیماران قلبی و عروقی.
    ج)کم نمک : افراد مبتلا به فشار خون بالا و فشار های عصبی.
    د)کم کالری : افراد چاق.
    ه)دارای فیبر فراوان : افراد مبتلا به نفخ و کم تحرک و دچار یبوست.

    2_ غذاهای مربوط به مذاهب
    الف)مسلمان : افراد مسلمان.
    ب)کاشر : افراد کلیمی.
    ج)هندو : افراد هندو.
    مسافران کاشر گوشت خوک و غذاهایی که از گوشت خوک تهیه شده را نمی خورند و مصرف کلیه ماهی های بدون فلس و نرم تنان نیز در غذای کاشر ممنوع است.


    ادامه دارد......
    آسمان زیباست....
    #2 ارسال شده در تاريخ July 3rd, 2011 در ساعت 17:26:49

  4. The Following 7 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), Hesam7e7 (July 3rd, 2011), IR Blue SKY (July 3rd, 2011), Mercury (April 29th, 2012), SKY MAN (July 3rd, 2011), W mahan 5 (July 3rd, 2011), سجیل (July 6th, 2011)

  5. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    3_ گیاهخواران
    الف) گیاهخواران اروپایی: لبنیات و تخم مرغ هم می خورند.
    ب) گیاهخواران آسیایی: مانند میافران هندو که لبنیات و تخم مرغ هم می خورند.
    ج) گیاهخواران مطلق فقط گیاهخوارند و لبنیات و تخم مرغ مصرف نمی کنند و اغلب خام خوارند.

    4_ غذای کودکان
    الف) غذای اطفال : مسافرین زیر 2 سال
    ب) غذای کودک : مسافرین از 2 تا 12 سال
    آسمان زیباست....
    #3 ارسال شده در تاريخ July 3rd, 2011 در ساعت 17:33:40

  6. The Following 7 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), Hesam7e7 (July 3rd, 2011), IR Blue SKY (July 3rd, 2011), Mercury (April 29th, 2012), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 3rd, 2011), سجیل (July 6th, 2011)

  7. Hesam7e7 ?????? ??
    Hesam7e7

    کارشناس هوانوردی
    January 2008
    Tehran
    1,140
    تعداد تشکر : 3,041
    Thanked 4,631 Times in 891 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 5

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    من یک سوالی دارم.
    سوال اینکه ایا سرو غذا براساس اصول فیزیلوژیکی پرواز انجام میگیرد یا نه این کار امری عادی بوده و این مسئله در آن دخیل نیست؟
    #4 ارسال شده در تاريخ July 3rd, 2011 در ساعت 18:40:17

  8. The Following 8 Users Say Thank You to Hesam7e7 For This Useful Post:

    Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), hbagheri (July 3rd, 2011), IR Blue SKY (July 3rd, 2011), Mercury (April 29th, 2012), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011), W mahan 5 (July 3rd, 2011), سجیل (July 6th, 2011)

  9. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    منوی غذایی کادر پرواز
    سرویس غذایی کادر پرواز دارای ویژگی های خود می باشد و بایستی در تنظیم آن فاکتور های زیر رعایت گردد سلامت و ایمنی مهمترین فاکتور می باشد.
    1_ تهیه غذا متنوع و جدای از منو های روزانه
    2_ تنظیم منوی غذایی بر اساس استاندارد های بین الملل
    3_ گنجاندن مواد بقدر کافی در رژیم غذایی
    4_ تنظیم یک منوی کافی و کامل که در برگیرنده ذایقه های کل باشد.
    5_ حفظ و اطمینان از ضریب بالای سلامت غذایی
    6_ انتخاب حداقل 2 نوع غذای گرم یا سرد و....
    7_ یکسان نبودن نوع غذای مسافر و کادر پرواز
    8_ گنجاندن مواد غذایی هاضم در رژیم غذایی
    9_ سهل الهضم بودن مواد غذایی
    10_ عدم استفاده از ادویه جات محرک و یا هر گونه افزودنی در ماده غذایی
    11_ تناسب داشتن غذا با زمان و طول پرواز و وقت غذا
    12_ رعایت مواردی که موجب اشتها و جذب غذا باشد
    آسمان زیباست....
    #5 ارسال شده در تاريخ July 3rd, 2011 در ساعت 19:12:43

  10. The Following 6 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), Hesam7e7 (July 3rd, 2011), IR Blue SKY (July 3rd, 2011), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011), سجیل (July 6th, 2011)

  11. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    ??? ??? ????? ???? ???? hesam7e7 ????? ??? ??
    من یک سوالی دارم.
    سوال اینکه ایا سرو غذا براساس اصول فیزیلوژیکی پرواز انجام میگیرد یا نه این کار امری عادی بوده و این مسئله در آن دخیل نیست؟
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    قطعا به مدت پرواز بستگی داره که چه چیزی سرو بشه مثلا در پرواز های زیر 50 دقیقه معمولا سرو غذای گرم سخته.
    در مورد انتخاب مواد غذایی متناسب با پرواز هم عرض کنم که در بازدیدی که از کترینگ آرمان داشتم دیدم که تمام موارد پرواز اعم از تغییرات فشار هوا و ... در تهیه غذای پرواز لحاظ می شود مثلا از مواد غذایی نفاخ به ندرت استفاده می شود و ..... که این موارد در غذای کرو با حساسیت بیشتری انجام می شود.
    اگر امر دیگری هست در خدمتم
    یا علی
    آسمان زیباست....
    #6 ارسال شده در تاريخ July 3rd, 2011 در ساعت 19:47:16

  12. The Following 8 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), F.A.GH.Arash (July 3rd, 2011), Hesam7e7 (July 3rd, 2011), MeLoDY (July 3rd, 2011), Mercury (April 29th, 2012), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011), سجیل (July 6th, 2011)

  13. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    چگونگی ارایه سرویس ها :
    1_ ارایه سرویس به صورت پری ست :سرویس از قبل آماده شده توسط کترینگ
    2_ ارایه سرویس به صورت سرویس کارت :سرویس به صورت منو
    کلاس های پذیرایی بین الملل:
    1_ رویال کلاس(r/c)
    2_ فرست کلاس(f/c)
    3_ بیزینس کلاس(b/c)
    4_ اکونومی کلاس(y/c)
    آسمان زیباست....
    #7 ارسال شده در تاريخ July 7th, 2011 در ساعت 17:23:17

  14. The Following 5 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Amiralikarimi (July 7th, 2011), Eshghe Parvaz (July 7th, 2011), Hesam7e7 (July 8th, 2011), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011)

  15. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    1_ رویال کلاس
    این کلاس پذیرایی عمدتا در هواپیما های پهن پیکر و مدت زمان پرواز بیش از 8 ساعت ارایه می شود.این کلاس پذیرایی برای شرکت های هواپیمایی اقتصادی نبوده و دارای ویژگی های زیر می باشد:
    1_ ارایه سرویس ها حتما به صورت کارت می باشد.
    2_ ظروف غذا و پذیرایی رویال است.
    3_ لیوان و ظروف کریستال استفاده می شود.
    4_ قاشق و پنگال استیل است.
    5_ فاصله صندلی ها از هم حداقل 60 پیچ است.
    6_ حداکثر تعداد مسافرین این کلاس 6 تا 12 نفر است.
    7_ انواع منو ها و چیدمان در آن استفاده می شود.
    8_ نان و شیرینی گرم سرو می شود و انواع نوشیدنی و.... نیز ارایه می شود.
    آسمان زیباست....
    #8 ارسال شده در تاريخ July 7th, 2011 در ساعت 17:33:32

  16. The Following 3 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Amiralikarimi (July 7th, 2011), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011)

  17. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    2_ فرست کلاس
    از این روش و کلاس پذیرایی نیز در پرواز های طولانی مدت و پهن پیکر استفاده می شود.تفاوت اندکی با رویال کلاس دارد، ظروف آن متفاوت است و دارای ویژگی های زیر می باشد:
    1_ ارایه سرویس به صورت کارت است.
    2_ لیوان و ظروف کریستال است.
    3_ قاشق و چنگال استیل می باشد.
    4_ فاصله صندلی ها 42 تا 56 پیچ است.
    5_ حداکثر مسافر پذیرفته شده 8 تا 18 نفر است.
    6_ نان و شیرینی به صورت گرم سرو می شود و انواع نوشیدنی نیز ارایه می گردد.
    آسمان زیباست....
    #9 ارسال شده در تاريخ July 7th, 2011 در ساعت 17:41:58

  18. The Following 3 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Amiralikarimi (July 7th, 2011), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011)

  19. hbagheri ?????? ??
    hbagheri
    هوانورد عادی-استوار دوم
    January 2011
    تهران
    104
    تعداد تشکر : 526
    Thanked 603 Times in 106 Posts

    ??? ??? پاسخ: اصول برنامه ریزی و کلاس های پذیرایی (کترینگ)

    3_ بیزینس کلاس
    از این کلاس پذیرایی معمولا تمامی شرکت ها استفاده می کنند و دارای ویژگی های زیر است:
    1_ سرویس به 2 صورت پری ست و کارت به صورت توام سرو می شود.
    2_ ظروف و سایل می تواند چینی و کریستال باشد.
    3_ ظرفیت مسافر پذیرفته شده حداکثر 42 نفر می باشد.
    4_ فاصله صندلی ها 31 تا 42 پیچ است.
    5_ در پرواز های کمتر از 1 ساعت و نیم معمولا ارایه نمی شود.
    6_ نان و شیرینی به صورت گرم سرو می شود و انواع نوشیدنی ارایه می گردد
    آسمان زیباست....
    #10 ارسال شده در تاريخ July 7th, 2011 در ساعت 17:49:47

  20. The Following 4 Users Say Thank You to hbagheri For This Useful Post:

    Amiralikarimi (July 7th, 2011), Dream Bird (December 14th, 2011), pejmanmhatc (July 10th, 2011), SKY MAN (July 8th, 2011)

???? 1 ?? 2 12 ??????????

????? ????? ??? ?????

???? ??? ????? ? ??????

  • ??? ????????? ????? ????? ????? ????
  • ??? ????? ????? ???? ?? ??????
  • ??? ????????? ???? ????? ????.
  • ??? ????????? ??? ??? ??? ?? ?????? ????
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0