درود بر همه
من شنيدم سبك آزمون استاندارد تغيير كرده......اگه كسي اطلاعات دقيق داره لطفا ارايه بده
سپاس
Aerocenter
ایروسنتر ™
.:: پايگاه علمي تخصصي هوانوردي و هوافضا ::.
با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.
درود بر همه
من شنيدم سبك آزمون استاندارد تغيير كرده......اگه كسي اطلاعات دقيق داره لطفا ارايه بده
سپاس
abasfb (November 13th, 2011), Mohammadme (November 13th, 2011), sd-787 (November 13th, 2011), Skylight (November 13th, 2011)
بله قربان تمام آزمون های استاندارد به صورت book let شده از خرداد و با cpl شروع شد.......
پرواز اندازه آدم رو بر ملا میکنه... هر چی بالاتر میری.بالاتر و بالاتر میری.... دنیا از دید تو بزرگتر میشه و تو از دید دنیا کوچکتر. . .
آرزو دارم در آسمان بمیرم ......... در آغوش عشق دومم پرواز بمیرم ......به عشق اولم خدا نزدیکتر باشم .... و از عشق سومم خانواده کمی دور ... تا درد جدایی ودل کندن را کمتر احساس کنم .....
abasfb (November 13th, 2011), IR Blue SKY (November 13th, 2011), Mohammadme (November 13th, 2011), sd-787 (November 13th, 2011)
آزمون رشته a&P که دو امتحان airframe و powerplant بود تبدیل به یک امتحان شده که اسمش B1 هست.
همچنین آزمون رشته e&e که دو امتحان electric و electronic بود به یک امتحان تبدیل شده که اسمش B2 هست.
akbar e&e (November 14th, 2011), IR Blue SKY (November 13th, 2011), sd-787 (November 13th, 2011), Skylight (November 13th, 2011)
salam, mishe lotfan bishtar tozih beding? yani manabe azmoun ham avaz shode?
سازمان واسه آزمون A&P يا همون B1 چهار هزار تا سوال سه جوابي تو چند ماژول مختلف مثل آيروديناميك، موتور جت، موتور پيستوني و ...در اختيار داوطلب ها قرار داده كه كه البته سوال ها جواب تستي هم داره، اون 4000 تا تست بايد بخوني ... اگه مشكلي هم پيداكردي به همون كتاباي مرجع سابق مراجعه كني، مثل موتور و بدنه جپسن. فرقي كه با قبل داره اينه كه: 1- منبع اصلي شما اون 4000 تا سوال هست و 2- مدرك پايه موتور و بدنه رو با هم ميگيري ديگه جدا جدا نيست ... الكتريك و الكترونيكم به همين روال هست ...
اينم لينك دانلود تست هاي B1 و B2
http://catc.ac.ir/news/A&P%28B1%29.zip
http://catc.ac.ir/news/E&E%28B2%29.zip
Mohammadme (December 7th, 2011), obhan$ (November 29th, 2011)
دانلود نمونه سوالات آزمون B1 و B2
http://forum.catc-ac.ir/forumdisplay.php?fid=75
Mohammadme (December 7th, 2011)
با سلام
کسی اصلاحیه سوالات B2 رو داره؟؟
از دوستانی که امتحان دادن کسی هست که بگه بیشترین درصد سوالات از کدوم MODULE است؟
خب سوالتون رو که در جای خودش پرسیدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
حقیقتش مسئولین خود استاندارد متاسفانه در مورد غلط بودن بسیاری از جواب ها پاسخگو نیستند.
یه سری از دوستام با سختی یه سری اصلاحیه از استاندارد دریافت کردند که می تونید از لینک زیر دریافتشون کنید:
در مورد اینکه از کدوم ماژول توی امتحان میاد، خب خودتون بهتر می دونید که سوالات به صورت رندومه اما بیشتر سوالات (حداقلش بر اساس تجربه ی خودم از امتحان) از ماژول سوم (الکتریک)، ماژول سیزدهم و چهاردهم بود.
e&e man (April 15th, 2014)
اره داداش از اسفند سال پیش 92 عوض شده ماژول ا همون ماژول ای سابق ،سوال ا هم همونان تعقیری نکرده
ولی قبلا همه ماژول ه رو باید یه جا میخوندی میرفتی استانداذ 100 تاشو انتخاب میکردن ، امتحان میدادی
الان امتحانا رو بیشتر کردن بصورت ماژول ماژول میری امتحان میدی ،یعنی تعداد امتحانا رو بیشتر کردن ایم به نفع بچه های که میخوان جدید برن امتحان بدن شده
چون حجم متالب کمتر ولی تعداد دفعات امتحان بیشتر اونم هواپیمای این کارو کرده سطح نمرات بره بالا که اعتبارش تو icao از بین نره الان تقریبا تو استندارد کمتر کسی پیدا میشه الفا گرفته باشه
reddunhill (October 17th, 2014)
????? ???? ?? (Bookmarks)