سلام، وقتتون بخیر خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در زمینه استخدام مهماندار در سال 91 دارید خبر بدید

سلام، وقتتون بخیر خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در زمینه استخدام مهماندار در سال 91 دارید خبر بدید
mahso (July 24th, 2012), reddunhill (May 25th, 2012)
مگه قرار نبود ماهان دي ماه فراخوان بده؟؟؟خبري نيست؟؟![]()
Mercury (March 29th, 2012)
شاید بهمن باشه البته هنوز دوستان قبول شده در دوره های 90 کلاساشون تمام نشده.. که مراحل جدید فراخوان شروع بشه
I am the eagle, I live in high country,In rocky cathedrals that reach to the sky,I am the hawk and there's blood on my feathers,But time is still turning, they soon will be dry,And all those who see me, and all who believe in me,Share in the freedom I feel when I fly!
bozorg2011 (December 28th, 2011), primavera (December 28th, 2011), SKY ANGEL (December 30th, 2011)
همانطور که گفتم هنوز دوستان عزیزی که قبول شدند کلاس های مهمانداریشون رو میرند . به نظر من ابتدا باید این کلاسا تمام بشه بعد دوباره فراخوان استخدام بزنند . ممکن هم هست نظرشون عوض بشه فعلا نگیرند. توکل بر خدا . اگر خبر جدید در این مورد داشتم به اطلاع دوستداران این حرفه میرسانم.
I am the eagle, I live in high country,In rocky cathedrals that reach to the sky,I am the hawk and there's blood on my feathers,But time is still turning, they soon will be dry,And all those who see me, and all who believe in me,Share in the freedom I feel when I fly!
حالا نمی شه اونا کلاساشونو برن ماهم این وسط مسطا استخدام بشیم؟
اگر کسی خبری داشت به ما بگه تو همینجا یاپ یام خصوصی
مرسی
من رفتم ماهان و با مسئول مهمانداری صحبت کردم گفتن همه بریم توی سایتش ثبت نام کنیم شاید بهمن دوباره استخدام داشته باشن
خوب اگه بهمن بخوان همون موقع بریم عضو بشیم بهتر نیست؟![]()
خیر ,شما وقتی اطلاعات را کامل کنید درخواستتان رزور میشه و وقتی که فراخوان داده میشه و سایت باز میشه ,برای شرکت ارسال میشه . بعداز بسته شدن سایت و اتمام ثبت نام اس ام اس برای دریافت کارت براتون ارسال میشه و فراخوان دوم داده میشه . موفق باشید.
من همچنان منتظر فراخوانم ....
Bookmarks