برترین مطلب این هفته ی سایت

رونمايي از نسخه جديد ايروسنتر

با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.

???? 1 ?? 2 12 ??????????
????? ?????: ?? 1 ?? 10 ?? 14
dqw
  1. mahdi77777 ?????? ??
    mahdi77777
    هوانورد عادی - سرباز یکم
    September 2012
    تهران
    8
    تعداد تشکر : 9
    Thanked 13 Times in 8 Posts

    ??? ??? کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    با سلام...
    FSX من بعد از حدود نیم تا یک ساعت هنگ می کنه و از بازی میاد بیرو این پیغام رو میده ...



    [IMG][/IMG]


    تا حالا چندین بار هم ویندوز و هم شبیه ساز و پاک کردم و نصب کردم ...ولی فرقی نکرد..
    سخت افزار سیستمم رو عوض کردم .. بازهم فرقی نکرد ..
    در حال حاضر SP2 هم نصب کردم .. ولی قبل از این هم باز همینطور بود ..
    یه نکته دیگه هم اینکه دقیقا وقتی از منوهای بالا ( منظورم ALT) می خوام استفاده کنم .. یهو اینطور میشه ..
    تو اینترنت هم خیلی سرچ کردم .. خیلی ها مثل من این مشکل و داشتن و نتونستن حل کنن..
    حالا به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟
    سیستم من :
    CPU: Core i3 2120 3.3GHz
    M.B : GiGA
    Ram : 2*2GB
    VGA : 2GB ATI DDR3 5450
    #1 ارسال شده در تاريخ September 12th, 2012 در ساعت 12:01:55

  2. The Following 3 Users Say Thank You to mahdi77777 For This Useful Post:

    mobinall (September 12th, 2012), pakradm (September 13th, 2012), عبدالاحد (September 12th, 2012)

  3. عبدالاحد ?????? ??
    عبدالاحد

    هوانورد ارشد - سرهنگ
    February 2011
    منزل
    1,402
    تعداد تشکر : 4,588
    Thanked 3,805 Times in 1,141 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 3

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    سيستم منم همين مشكل رو داشت اما من اول ويروس هاشو پاك كردم بعد ويندوز و شبيه ساز رو دوباره نصب كردم و گرافيك شبيه ساز رو تا آخرين حد كم كردم الانم درست شده و مشكلي ندارم . شما اول گرافيك شبيه سازت رو تا آخرين حد كم كن و تنظيمات رو ذخيره كن بعد بهم خبر بده.


    ما پگرمندء بین گوں دیما روگین ذمہ دارے نہ گوں گوستگین یادان

    #2 ارسال شده در تاريخ September 12th, 2012 در ساعت 13:19:13

  4. The Following 6 Users Say Thank You to عبدالاحد For This Useful Post:

    A-2727 (September 13th, 2012), IR Blue SKY (September 12th, 2012), mahdi77777 (September 12th, 2012), mobinall (September 12th, 2012), mohammad hossein (September 12th, 2012), pakradm (September 13th, 2012)

  5. mahdi77777 ?????? ??
    mahdi77777
    هوانورد عادی - سرباز یکم
    September 2012
    تهران
    8
    تعداد تشکر : 9
    Thanked 13 Times in 8 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    ??? ??? ????? ???? ???? عبدالاحد ????? ??? ??
    سيستم منم همين مشكل رو داشت اما من اول ويروس هاشو پاك كردم بعد ويندوز و شبيه ساز رو دوباره نصب كردم و گرافيك شبيه ساز رو تا آخرين حد كم كردم الانم درست شده و مشكلي ندارم . شما اول گرافيك شبيه سازت رو تا آخرين حد كم كن و تنظيمات رو ذخيره كن بعد بهم خبر بده.
    سلام ...ممنون از پاسخی که دادید ...
    از لحاظ ویروس و ویندوز کاملا خیالم راحته ... ولی تنظیمات و هنوز امتحان نکردم .. حتما می گم ...
    باز هم ممنون
    #3 ارسال شده در تاريخ September 12th, 2012 در ساعت 16:51:05

  6. The Following 2 Users Say Thank You to mahdi77777 For This Useful Post:

    AIR BUS (September 13th, 2012), pakradm (September 13th, 2012)

  7. mahdi77777 ?????? ??
    mahdi77777
    هوانورد عادی - سرباز یکم
    September 2012
    تهران
    8
    تعداد تشکر : 9
    Thanked 13 Times in 8 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    ??? ??? ????? ???? ???? عبدالاحد ????? ??? ??
    سيستم منم همين مشكل رو داشت اما من اول ويروس هاشو پاك كردم بعد ويندوز و شبيه ساز رو دوباره نصب كردم و گرافيك شبيه ساز رو تا آخرين حد كم كردم الانم درست شده و مشكلي ندارم . شما اول گرافيك شبيه سازت رو تا آخرين حد كم كن و تنظيمات رو ذخيره كن بعد بهم خبر بده.

    گرافیک شبیه ساز رو کم کردم ولی .... باز هم کرش کرد .. دیگه چی کار کنم ؟

    [IMG][/IMG]
    #4 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 11:33:56

  8. The Following 2 Users Say Thank You to mahdi77777 For This Useful Post:

    AIR BUS (September 13th, 2012), pakradm (September 14th, 2012)

  9. pilot 747 ?????? ??
    pilot 747
    هوانورد نیمه فعال-سرگرد
    April 2012
    in the sky
    530
    تعداد تشکر : 2,431
    Thanked 1,659 Times in 464 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    شاید مشکل از رم باشه چون مال من هم قبلا گیر میکرد فقط مثل شما نبود یهو هنگ میکرد تا 10 15 دقیقه بعد درست میشه رم رو افزایش دادم حل شد
    #5 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 16:00:05

  10. The Following 2 Users Say Thank You to pilot 747 For This Useful Post:

    mahdi77777 (September 13th, 2012), pakradm (September 14th, 2012)

  11. mahdi77777 ?????? ??
    mahdi77777
    هوانورد عادی - سرباز یکم
    September 2012
    تهران
    8
    تعداد تشکر : 9
    Thanked 13 Times in 8 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    ??? ??? ????? ???? ???? pilot 747 ????? ??? ??
    شاید مشکل از رم باشه چون مال من هم قبلا گیر میکرد فقط مثل شما نبود یهو هنگ میکرد تا 10 15 دقیقه بعد درست میشه رم رو افزایش دادم حل شد
    من تمام سخت افزار و عوض کردم .. باز هم مشکلم حل نشد !!!در حال حاضر هم رمم 4 هستش .. بعید می دونم از رم باشه...
    #6 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 17:59:23

  12. The Following 2 Users Say Thank You to mahdi77777 For This Useful Post:

    pakradm (September 14th, 2012), pilot 747 (September 13th, 2012)

  13. mahdi77777 ?????? ??
    mahdi77777
    هوانورد عادی - سرباز یکم
    September 2012
    تهران
    8
    تعداد تشکر : 9
    Thanked 13 Times in 8 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    نکته جالب اینه که فقط وقتی از منوهای بالا استفاده می کنم این اتفاق می افته ...!!
    #7 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 18:04:00

  14. The Following User Says Thank You to mahdi77777 For This Useful Post:

    pakradm (September 14th, 2012)

  15. pilot74 ?????? ??
    pilot74

    هوانورد عادی - گروهبان یکم
    January 2011
    شیراز
    84
    تعداد تشکر : 98
    Thanked 331 Times in 90 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    با سلام
    اگر زمان استارت FSX به اینترنت متصل هستی اتصال اینترنت رو قطع کن
    #8 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 18:26:16

  16. The Following 2 Users Say Thank You to pilot74 For This Useful Post:

    mahdi77777 (September 13th, 2012), pakradm (September 14th, 2012)

  17. mahdi77777 ?????? ??
    mahdi77777
    هوانورد عادی - سرباز یکم
    September 2012
    تهران
    8
    تعداد تشکر : 9
    Thanked 13 Times in 8 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    ??? ??? ????? ???? ???? pilot74 ????? ??? ??
    با سلام
    اگر زمان استارت FSX به اینترنت متصل هستی اتصال اینترنت رو قطع کن
    اکثر مواقع به اینترنت متصل هستم .. ولی ... بدون نت هم تست کردم ... فرقی نکرد..
    #9 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 18:28:37

  18. The Following User Says Thank You to mahdi77777 For This Useful Post:

    pakradm (September 14th, 2012)

  19. mobinall ?????? ??
    mobinall
    هوانورد نیمه فعال-سروان
    April 2011
    شهربابک
    449
    تعداد تشکر : 3,947
    Thanked 2,152 Times in 441 Posts

    ??? ??? پاسخ: کسی می تونه این مشکل رو بر طرف کنه ؟

    سلام بر شما
    یکی از فایل هایی که شما برای شبیه ساز نصب کردید مشکل داره
    این فایل می تونه هواپیما سینری ترافیک و یا هر چیز دیگه ای باشه
    می تونید با پاک کردن تک تک فایل هاتون بفهمید که کدوم یک از add on هاتون مشکل داره
    یا علی
    ...Happy Landing
    #10 ارسال شده در تاريخ September 13th, 2012 در ساعت 20:53:55

  20. The Following 2 Users Say Thank You to mobinall For This Useful Post:

    mahdi77777 (September 14th, 2012), pakradm (September 14th, 2012)

???? 1 ?? 2 12 ??????????

???? ??? ????? ? ??????

  • ??? ????????? ????? ????? ????? ????
  • ??? ????? ????? ???? ?? ??????
  • ??? ????????? ???? ????? ????.
  • ??? ????????? ??? ??? ??? ?? ?????? ????
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0