برترین مطلب این هفته ی سایت

رونمايي از نسخه جديد ايروسنتر

با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.

????? ?????: ?? 1 ?? 7 ?? 7
dqw
  1. ali af ?????? ??
    ali af
    هوانورد عادی-استوار دوم
    July 2012
    KIH
    129
    تعداد تشکر : 419
    Thanked 202 Times in 91 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 3

    new_1 نصب ایرباس 300 ماهان

    سلام دوستان عزیز من یک ایر باس 300 ماهانو دانلود و نصب کردم ولی تنها چیزی که از این هواپیما معلومه فقط بال هاست
    دوما من فرودگاه دبی HD روخریدم ونصب کردم ولی نه جت وی ها وصل بدنه میشه و نه زمانی که در قسمت بار رو باز میکنم الحاقات فرودگاهی میان و باندم هم پرش داره لطفا کمکم کنید
    خدایا
    به داده ات و نداده ات
    شکر
    که داده ات نعمت است....
    و
    نداده ات حکمت..........
    #1 ارسال شده در تاريخ December 22nd, 2012 در ساعت 20:51:01

  2. The Following 6 Users Say Thank You to ali af For This Useful Post:

    B727 (December 23rd, 2012), Dream Bird (December 22nd, 2012), Mahan (December 24th, 2012), pakradm (December 23rd, 2012), taghiete (December 23rd, 2012), W mahan 5 (January 5th, 2013)

  3. EP-IBZ ?????? ??
    EP-IBZ

    مدیر شبیه ساز پرواز
    October 2011
    Holding Over AWZ
    1,316
    تعداد تشکر : 510
    Thanked 8,338 Times in 1,317 Posts

    ??? ??? پاسخ: نصب ایرباس 300 ماهان

    1-پیشنهاد می کنم سرویس پک ها یا اکسیلیریشن رو نصب کنید
    2-جت وی به 90% هواپیماهای غیر دیفالت وصل نمیشه.

    فکر کنم با نصب سرویس پک ها یا اکسییرشن مشکلتون حل بشه
    I believe I can fly..........................................I believe I can touch the sky
    I think about it every night and day....Spread my wings and fly away
    I believe I can soar................I see me running through that open door




    Membership Asistant Coordinator
    #2 ارسال شده در تاريخ December 22nd, 2012 در ساعت 21:42:02

  4. The Following 7 Users Say Thank You to EP-IBZ For This Useful Post:

    ali af (December 24th, 2012), ali f14 (December 23rd, 2012), B727 (December 23rd, 2012), Dream Bird (December 22nd, 2012), Mahan (December 24th, 2012), pakradm (December 23rd, 2012), taghiete (December 23rd, 2012)

  5. Dream Bird ?????? ??
    Dream Bird

    مدیر انجمن هواپیماهای غیر نظامی
    September 2008
    آسمان ایران
    1,138
    تعداد تشکر : 16,019
    Thanked 6,540 Times in 1,185 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 2

    ??? ??? پاسخ: نصب ایرباس 300 ماهان

    ??? ??? ????? ???? ???? ali af ????? ??? ??
    سلام دوستان عزیز من یک ایر باس 300 ماهانو دانلود و نصب کردم ولی تنها چیزی که از این هواپیما معلومه فقط بال هاست
    دوما من فرودگاه دبی HD روخریدم ونصب کردم ولی نه جت وی ها وصل بدنه میشه و نه زمانی که در قسمت بار رو باز میکنم الحاقات فرودگاهی میان و باندم هم پرش داره لطفا کمکم کنید
    من هم اتفاقا یک سری ایرباس 300 داشتم خوب بود و لی سری جدید ایرباس 300 ماهان و ایران ایر را که اضافه کردم همین مشکلی را که شما فرمودین ، برای من هم پیش آمد . نمیدونم مشکل از خود پک هست یا با ورژن ما ناسازگار است یا فایلهای الحاقی را نادرست یا اشتباهی در فولدرهای مربوطه قرار داده ایم .

    اگر کسی کارشناس FSX است لطفا راهنمایی کند . ممنون

    #3 ارسال شده در تاريخ December 22nd, 2012 در ساعت 22:58:30

  6. The Following 4 Users Say Thank You to Dream Bird For This Useful Post:

    B727 (December 23rd, 2012), Mahan (December 24th, 2012), pakradm (December 23rd, 2012), taghiete (December 23rd, 2012)

  7. EP-IBZ ?????? ??
    EP-IBZ

    مدیر شبیه ساز پرواز
    October 2011
    Holding Over AWZ
    1,316
    تعداد تشکر : 510
    Thanked 8,338 Times in 1,317 Posts

    ??? ??? پاسخ: نصب ایرباس 300 ماهان

    میشه اسم پک قبلی و پک فعلی رو بگین؟ایرباس ها رو میگم.
    لطفا" مشخصات شبیه سازتون رو بنویسید.
    I believe I can fly..........................................I believe I can touch the sky
    I think about it every night and day....Spread my wings and fly away
    I believe I can soar................I see me running through that open door




    Membership Asistant Coordinator
    #4 ارسال شده در تاريخ December 23rd, 2012 در ساعت 12:36:31

  8. The Following 5 Users Say Thank You to EP-IBZ For This Useful Post:

    ali f14 (December 23rd, 2012), B727 (December 23rd, 2012), Mahan (December 24th, 2012), pakradm (December 23rd, 2012), taghiete (December 23rd, 2012)

  9. taghiete ?????? ??
    taghiete
    هوانورد نیمه فعال-سروان
    September 2011
    THR
    430
    تعداد تشکر : 689
    Thanked 797 Times in 312 Posts

    ??? ??? پاسخ: نصب ایرباس 300 ماهان

    آره ممکنه مشکل از شبیه ساازتون باشه مثلا اگه نسخه نوین پنداررا داشته باشید ممکنه مشکل از اون باشه
    #5 ارسال شده در تاريخ December 23rd, 2012 در ساعت 17:41:58

  10. The Following 2 Users Say Thank You to taghiete For This Useful Post:

    ali af (August 14th, 2013), Mahan (December 24th, 2012)

  11. ali af ?????? ??
    ali af
    هوانورد عادی-استوار دوم
    July 2012
    KIH
    129
    تعداد تشکر : 419
    Thanked 202 Times in 91 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 3

    ??? ??? پاسخ: نصب ایرباس 300 ماهان

    نه نوین پندار نیست و همون
    FL x ه دبگه
    خدایا
    به داده ات و نداده ات
    شکر
    که داده ات نعمت است....
    و
    نداده ات حکمت..........
    #6 ارسال شده در تاريخ December 24th, 2012 در ساعت 11:46:49

  12. The Following User Says Thank You to ali af For This Useful Post:

    Mahan (December 24th, 2012)

  13. airplane ?????? ??
    airplane
    هوانورد نیمه فعال-سرگرد
    May 2012
    لرستان
    508
    تعداد تشکر : 981
    Thanked 809 Times in 363 Posts
    ارسال هاي وبلاگ : 6

    ??? ??? پاسخ: نصب ایرباس 300 ماهان

    ??? ??? ????? ???? ???? Dream Bird ????? ??? ??
    من هم اتفاقا یک سری ایرباس 300 داشتم خوب بود و لی سری جدید ایرباس 300 ماهان و ایران ایر را که اضافه کردم همین مشکلی را که شما فرمودین ، برای من هم پیش آمد . نمیدونم مشکل از خود پک هست یا با ورژن ما ناسازگار است یا فایلهای الحاقی را نادرست یا اشتباهی در فولدرهای مربوطه قرار داده ایم .

    اگر کسی کارشناس FSX است لطفا راهنمایی کند . ممنون
    سلام عزیز،مشکلت میدونیه چیه؟؟؟؟؟باید سرویس پک 2 رو نصب کنی،یا همونacceleration رو نصب کنی،من خودم الان رو لپ تابم اینا رو دارم همه میگیرن،اما رو کامپیوتر که ندارم همین مشکل شما رو دارم اگه نصب کنی ضرر نمیکنی مطمئن باش،خدافظ
    #7 ارسال شده در تاريخ January 5th, 2013 در ساعت 15:47:53

  14. The Following 2 Users Say Thank You to airplane For This Useful Post:

    ali af (August 14th, 2013), pakradm (January 5th, 2013)

???? ??? ????? ? ??????

  • ??? ????????? ????? ????? ????? ????
  • ??? ????? ????? ???? ?? ??????
  • ??? ????????? ???? ????? ????.
  • ??? ????????? ??? ??? ??? ?? ?????? ????
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0