سلام
میخاستم بدونم نظر شما درباره ی سن خلبان های مسافر بری چیه؟
یعنی از چه سنی خوبه تا چه سنی؟
به نظر خودم از وقتی که مدرک بگیرن خوبه تا وقتی که حدود45-48ساله
Aerocenter
ایروسنتر ™
.:: پايگاه علمي تخصصي هوانوردي و هوافضا ::.
با تلاش چندين روزه و شبانه روزي همكاران فني در ايروسنتر ، نسخه اسكريپت انجمن ساز قدرتمند VBulletin سايت ايروسنتر به روزساني و بهينه سازي گرديد و به آخرين ورژن ارائه شده آپگريد شد، در اين نسخه جديد مشكلات قبلي برطرف گرديده و قابليت هاي جديدي نيز به سايت افزوده شده و خواهد شد اين پوسته نسخه جديد سايت پوسته ای در 4 رنگ جداگانه می باشد که برای صفحه های Retina و موبایل بهینه سازی شده است.
Esmaiel_F4 (May 19th, 2013), mohamadbaha (May 18th, 2013), سجیل (February 20th, 2017)
من که میگم تا 45 سال البته تا 50 هم خوبه اما باتوجه شرکت کننده زیاد و استعداد خوب بهتره که نیروی های جوان و خوبی رو استخدام کرد .... و البته شرایط رو طوری برای بازنشسته ها تنظیم کرد که هم در امر اموزش کمک کنند و هم از لحاظ درامد و موقعیت اینده مشکلی نداشته باشند...
B727 (May 19th, 2013), C-ZeUs (May 18th, 2013), Esmaiel_F4 (May 19th, 2013), سجیل (February 20th, 2017)
درسته
من نظر اصلیم اینه که یه خلبان تا سن 45 یا حالا 50 سالگی
خلبان باشه ولی بقیشو کمک خلبان باشه..یا یه پستی که بالاتر از خلبان باشه و به خلبان کمک کنه....خیلیا هستن بخاطر کم حوصلگی هواپیما رو مثل توپ میزنن زمین به جای فرود آروم...چون حوصله ندارن و به مسافر اهمیت نمیدن
ولی توی تجربیات من بهم ثابت شده که هرچه خلبان جوان تر باشه-با هواپیما رفتار بهتری داره(پرواز آرامتر)
B727 (May 19th, 2013)
B727 (May 19th, 2013), Esmaiel_F4 (May 19th, 2013)
Esmaiel_F4 (May 19th, 2013), iran.aseman (May 19th, 2013)
Esmaiel_F4 (May 19th, 2013), mohamadbaha (May 19th, 2013), Tommcat (September 7th, 2013)
راننده ماشین فرق میکنه آره..راننده ی ماشین فوقش چهارساعت پشت فرمون میشینه ولی...
شما یه راننده ی تریلی ر در نظر بگیر همه ی زندگیش با تریلیه بجز خوابش
و حالا شما اخلاق اونایی که تریلی دارن با ماشین سواری دارن رو یکی ندون(ما شهرمون گمرک داره زیاد با تریلی ها در ارتباطیم و بهتر میدونم اخلاقشونو)
یه خلبان(راننده ی هواپیما) هم همینطوره همش خودشه با خوراک و خوابش با هواپیماش خوب معلومه خسته میشه اگه25-30سال بشینه پشت هواپیما و همش از این نقطه بره اون نقطه همشم کارای تکراری
مثل راننده ی تریلی که همش کارای تکراری میکنه و از این جاده میره اون جاده
iran.aseman (May 19th, 2013), mohamadbaha (May 19th, 2013)
برادر شما چند بار با هواپیمای واقعی پریدی؟ بهترین خلبان ها خلبان های با تجربه تر و مسن تر هستن. همون طور که آقا محمد گفتن آدم سنش میره بالا محتاط تر میشه نه بی حوصله تر. مثلا یکی از خلبان های 747 در امریکا چنان این هواپیمای بزرگ رو نرم نشوند که کل مسافرا براش دست زدن!خلبان باشه ولی بقیشو کمک خلبان باشه..یا یه پستی که بالاتر از خلبان باشه و به خلبان کمک کنه....خیلیا هستن بخاطر کم حوصلگی هواپیما رو مثل توپ میزنن زمین به جای فرود آروم...چون حوصله ندارن و به مسافر اهمیت نمیدن
ولی توی تجربیات من بهم ثابت شده که هرچه خلبان جوان تر باشه-با هواپیما رفتار بهتری داره(پرواز آرامتر)بعد که پیاده شد خانوادش با یه دسته گل منتظرش بودن.
و این خلبان آخرین پروازش رو انجام داد و بازنشست شد.
(خلبان به این میگن!
)
تو یه هواپیمای مسافربری بالاتر از خلبان که نداریم!!!ا یه پستی که بالاتر از خلبان باشه و به خلبان کمک کنه
IRIAF F-4 Phantom
Phantom Phor EVER
cp.hojat (August 1st, 2015), iran.aseman (May 19th, 2013), mohamadbaha (May 19th, 2013)
Esmaiel_F4 (August 1st, 2015), mohamadbaha (May 19th, 2013), roozbeh85 (March 14th, 2017)
????? ???? ?? (Bookmarks)