سایت زیر اطلاعات مناسبی در مورد حرفه مراقبت پرواز دارد:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید. برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید...]

سایت زیر اطلاعات مناسبی در مورد حرفه مراقبت پرواز دارد:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید. برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید...]
سلام....
سایت مفید و ارزشمندی هست...
از بخش تخصصی سایت دیدن فرمایید:
www.tabriz-atc.com/Expert/Expert.html
با تشکر
محمد فرشباف
www.Tabriz-ATC.com
به دوستان عزیز توصیه میکنم از این سایت حتما بازدید نمایند...
دارای اطلاعات و مطالب بسیار خوبی هست....
از جناب اقای محمد فرشباف عزیز , کنترلر برج مراقبت پرواز فرودگاه تبریز نیز کمال تشکر را به خاطر ارسال این مطلب دارم...
امیدوارم بتوانیم از دانش ایشان نیز در این انجمن بهره مند شویم...
کدهای سه حرفی ایکائو و دوحرفی یاتا که برای ایرلاین های کل جهان اختصاص یافته اند روشی بسیار مناسب برای هماهنگی ویکنواخت سازی این حرفه بسیار عظیم وحساس می باشد.
با توجه به اینکه تعداد این کدها بسیار زیاد می باشد ونمی توان آنها را حفظ نمود برای کسانی که درگیر این صنعت می باشند وجود یک منبع مناسب برای دسترسی به این کدها ضروری می باشد، کدهای ایرلاینها هم اینک روی سایت تخصصی مراقبت پرواز قرار گرفته اند و ان شاالله به زودی کدهای دیگر اعم از کدهای فرودگاه ها و کدهایرجیستر هر کشور تهیه خواهدشد ودر نهایت به صورت یک مجموعه کم حجم قابل استفاده به صورت پرتابل بر روی فلش مموری در اختیار دوستان و همکاران مراقبت پرواز،خلبانی ودیسپچ قرار خواهد گرفت.
دانلود کتاب های خلبانی
SKY MAN (November 12th, 2009)
من پیشنهاد دارم که یک تاپیک را به معرفی سایت هایی همچون سایت دوست خوبمون Tabriz-act و بقیه دوستانی که سایت های مشابه دارند اختصاص دهیم تا هر عزیز که سایتی مشابه داشت،تاپیکی جداگانه برای معرفی آن اختصاص ندهد.
Airport Marking Aids and Signs
مقاله ای جالب در مورد نحوه رنگ آمیزی باند و تاکسی وی ها وتابلو های راهنمای آنها
لینک این مقاله :
من هم از مطالب این سایت استفاده کردم.ممنون
Aeronautical Lighting and the Airport Visual Aids
مقاله ای جالب در مورد چراغ های فرودگاهی و نحوه استفاده از آنها
لینک این مقاله :
Bookmarks