دوستان سلام الان چند روزی میشه که یکسری از دوستان سوال پشت سوال از هم میپرسن که راه وروش و گزینش استخدامی در ایران ایر چگونه هست>؟
خوب منم گفتم بتونم کمکی کنم از این رو شد که این بحثو راه انداختم
بذارین روش کارو بگم الان من یکری چیز های اولیه رو مگم بعد سوالاتونو بپرسین تاحد امکان جواب میدم البته از همین الان بخاطر دیر شدن در پاسخ به دوستان پوزش میخوام چمن مشکلات کاری زاد دارم
اما اندر باب استخدام:دوستان ایران ایر فعلا هر گونه استخامی رو بسورت قرار دادی میگیره که این خودش به چند بخشه از زمینی و کار دفتری گرفته تا آموزش وکادر پرواز که سته به شرایطش فرق داره که به طور خلاصه عرض میکنم.
اولین پله :
مثلا شرکت احساس نیاز به 20نیرو میکنه که در زمان اگهی ان را اعلام میکنه (البته برای کادر پرواز شرایط فرق داره )
پله دوم :
درمورد امتحان دوستان بحد کافی توضیح دادن اما برای قبول شد بنقل از یکی از دوستان امتحان داده اوضاع کمی بهتر شده چون قبولمشین اما برای کدام قسمت مهمه
نکته
از دوستان میخوام اگر اجازه بدن فقط بخس مربوط به کادر پروازو بگم
شما امتحانو دادین و قبول شدین
پله سوم:
از اینجا به بعد داستان فرق داره چون شما بسته به اینکه کدام قسمت مشغول میشید با شما وارد مصاحبه میشن
اگه وستان سوالی دارن بپرسن تا بعد ادامه بدم
پله چهارم برای بخش خلبانی
اینجا نفرات 2 دسته اند
باگواهینامه
بی گواهینامه
اگر شما گواهینامه داشته باشین که بعد مصاحبه شما رو به پزشکی کشوری معرفی کرده البته اگه از زمان چک نهایی شما خیلی گذشته باشه تا برای شماmdارسال شه البته قبلش به بخش پزشکی اداره معرفی میشین
بالبته قبلش مصاحبه گزینش اولیه انجام میشه بعدشما را به ادامه مرحل بستن قرار داد میبرن
اما بدون گواهینامه اینا رو که داره هیچ در مصاحبه برنامه دارین که عرض میکنم
در روز مصاحبه معمولا از شما سوال میشه توانایی پرداخت ضمانت رو دارین یا نه بعد یه سری سوال در مورد هواپیما و اینا میشه بعدد میگن به زبان انگلیسی در مورد خودتوشرکت بگو بعد میگن اگه بعدها جایی موقعیت بهتر باشه میری یا نه؟
تویه قبلش ielts1600 داشته باشین والا تو دورهه کم میارین بیتعارف
دوستان تا اینجا باشه تا ببینم سوالاتون چیه بعد جواب دادن میریم ادامش

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks